Warm in huis? Neem een goede airco!

sep 05

Ons klimaat verandert, en niet zo’n klein beetje ook. We hebben te maken met hogere temperaturen. Dat vraagt om een goed leefklimaat in huis. Bij Schilt Airconditioning in Meerkerk hebben ze uitstekende airconditioningsystemen in verschillende modellen en soorten.

De meeste mensen denken pas na over airco in huis als de warme dagen zijn aangebroken. Bij Schilt is de agenda echter snel volgeboekt. Daarom is het zinvol om al in het najaar over een goede airconditioning na te denken en op tijd alles te laten installeren. Dat is geen overbodige luxe, nu de warmteperiodes langer worden. Bovendien zijn veel huizen goed geïsoleerd. Dat betekent dat de warmte, eenmaal binnen, lastig het huis uit te krijgen is. Schilt biedt al ruim veertig jaar topkwaliteit in klimaattechniek. Uw binnenklimaat is bij Schilt Airconditioning in uitstekende handen.

Voordelen
De voordelen van een goede installateur zijn legio. Door Schilt wordt de situatie bij u thuis goed opgemeten en ingeschat. De geleverde airconditioning zal daardoor perfect zijn afgestemd op uw huis en interieur. Vervolgens wordt de airco gemonteerd en in bedrijf gesteld, helemaal op maat. U heeft er geen omkijken naar. De installateurs van Schilt werken netjes en conform de wettelijke eisen. Daarnaast geeft Schilt 3 jaar all-in garantie en in combinatie met een onderhoudscontract zelfs 5 jaar all-in.

Laag energieverbruik
Met de geavanceerde units kan zowel gekoeld, ontvochtigd als verwarmd worden. Het energieverbruik is zeer laag en het rendement hoog. Ideaal voor een ontspannen nachtrust, geconcentreerd thuiswerken of als je na een drukke dag wilt bijkomen in een koel huis. Voor meer complexe vragen op het gebied van luchtbehandeling beschikt Schilt over een eigen projectafdeling. Maar of het nu gaat om een kleine of grote opdracht: Schilt zorgt vakkundig en deskundig voor de allerbeste kwaliteit airconditioning in huis.

Woonstijl – Jaargang 7 – Nummer 5 – september 2018