Projectleider luchtkanalen

jan 25

Lever je ook graag topkwaliteit?

De Schilt bedrijven zorgen er gezamenlijk voor dat in de meest uiteenlopende situaties in gebouwen een prettig klimaat ontstaat voor haar bewoners, bezoekers of gebruikers. Of dit nu een kantoorpand, fabriekshal, ziekenhuis, laboratorium of woning betreft. Met de unieke samenwerking van de werkmaatschappijen Schilt Luchtkanalen, Schilt Luchttechniek en Schilt Airconditioning kunnen we alle componenten van de klimaatinstallatie naadloos op elkaar aan laten sluiten. Vanuit onze centraal in het land gelegen vestiging in Meerkerk produceren, leveren, monteren en onderhouden we het complete klimaatpakket. Door de specialistische vakkennis binnen de werkmaatschappijen bij elkaar te brengen, komen we uiteindelijk tot een beter werkende oplossing voor de klant en zal de gebruiker van de ruimtes waar onze installaties in bedrijf zijn een hoger comfort ervaren.

Schilt Luchtkanalen verkoopt, ontwerpt, levert en monteert luchtkanalensystemen met bijbehorende componenten ten behoeve van luchtbehandelings- en ventilatie installaties, die aan de hoogste normen voldoen. De professionals van Schilt dragen zorg voor een perfecte werkvoorbereiding, fabricage, montage- en projectbegeleiding. 

Voor onze projectafdeling zoeken we een Projectleider. Ben jij een projectleider met langdurige ervaring in grote luchttechnische projecten en beschik jij daarnaast over het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service, een grote flexibiliteit en ben je representatief? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Projectleider luchtkanalen

De functie is gericht op het coördineren van uiteenlopende werkzaamheden in een onderlinge samenhang ten behoeve van het leveren en/of monteren van luchttechnische installaties volgens vooraf overeengekomen klantspecificaties en bedrijfseconomische calculaties. 

Dit vragen we van je:
Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en technisch inzicht en je gaat graag nauwgezet te werk. Je beschikt over goede commerciële en communicatieve vaardigheden om te schakelen met het projectteam. Daarnaast ben je creatief en stressbestendig.

Vakinhoudelijk vragen we het volgende:
Je hebt minimaal een technische opleiding op hbo niveau, bij voorkeur in de richting werktuigbouw of installatietechniek. Dit eventueel aangevuld met de opleiding Klimaatbeheersingsinstallaties ontwerpen (KLIC) of TVVL Luchtbehandelingstechniek (of in ieder geval de bereidheid daartoe om dit te gaan behalen). Daarnaast beschik je over een goede beheersing van Microsoft Office.

Jouw hoofdtaken bestaan uit:

  • projectbegeleiding
  • budgetbewaking (meer/minderwerk)
  • bewaking voortgang incl. het verzorgen van benodigde rapportages
  • verzorgen van de korte termijnplanning in overleg met de planner
  • werktekeningen voorbereiden of uitwerken aan de hand van meetgegevens
  • controleren van werktekeningen
  • bestellen van alle projectgebonden materialen
  • mede aansturen en motiveren van werkvoorbereiders, tekenaars, modelleurs en monteurs  

Schilt Luchtkanalen heeft als bedrijf veel te bieden. Naast een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf, geven wij de medewerkers ruimte voor eigen initiatief, zijn de werkzaamheden afwisselend en investeren wij graag in mensen middels opleidingen en cursussen. Zo creëren wij een prettige werkomgeving en een gezond en dynamisch bedrijf.

Je schriftelijke sollicitatie met cv kun je richten aan: Schilt Luchtkanalen B.V., Postbus 3, 4230 BA Meerkerk, of per e-mail: werken@schilt-meerkerk.nl
Voor meer informatie:
mevrouw I.R. van Tol (personeelsmanager), tel. 0183 – 35 25 44.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.