Onderhoudsmonteur airconditioning

nov 01

Lever je ook graag topkwaliteit?

Schilt Airconditioning levert, monteert en onderhoudt klimaatinstallaties die zich onderscheiden door een combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en een hoog comfortniveau. Deze topklasse producten worden zowel particulier als bedrijfsmatig toegepast. Schilt Airconditioning heeft een team van goed opgeleide service- en onderhoudsmonteurs dat de installaties op verantwoorde en deskundige wijze in bedrijf stelt, repareert en onderhoudt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde meetapparatuur en software voor analyse en reparatie. Voor dit team zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur. Heb jij het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service, een grote flexibiliteit en ben je representatief? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Als het onderhouden en repareren van klimaatinstallaties jouw uitdaging is, dan ben je welkom als

Onderhoudsmonteur airconditioning

Dit vragen we van je:
Je kunt vakkundig en zelfstandig werken en je hebt ervaring in de branche. Je hebt een praktische klantgerichte en dienstverlenende instelling en beschikt over goede contactuele vaardigheden. Je bent gedreven, toont initiatief en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, ben je eventueel bereid tot storingsdiensten en om ook zo nodig buiten de normale werktijden werkzaamheden te verrichten.

Vakinhoudelijk vragen we het volgende:
Je hebt algemene kennis van klimaattechniek en speciaal van airconditioning. Naast het uitvoeren van onderhoud denk je mee met de klant over zijn installatie.

Je bent in het bezit van het F-gassendiploma en het rijbewijs B. Uiteraard zijn vakdiploma’s, ervaring en verworven competenties een pré.

Jouw hoofdtaken bestaan uit:

  • het onderhouden en reinigen van installaties
  • het uitvoeren van kleine reparaties
  • het vervangen van onderdelen
  • het instrueren van gebruikers
  • het assisteren van de serviceafdeling bij piekbelasting
  • het rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden
  • het rapporteren over de status van installaties
  • het opstellen van meetrapportages

Schilt heeft als bedrijf veel te bieden. Naast een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf, geven wij de medewerkers ruimte voor eigen initiatief, zijn de werkzaamheden afwisselend en investeren wij graag in mensen middels opleidingen en cursussen. Zo creëren wij een prettige werkomgeving en een gezond en dynamisch bedrijf.

Je schriftelijke sollicitatie met CV kun je richten aan: Schilt Airconditioning B.V., Postbus 3, 4230 BA Meerkerk, of per e-mail: werken@schilt-meerkerk.nl
Voor meer informatie: mevrouw I.R. van Tol (personeelsmanager), tel. 0183 – 35 25 44.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.