Eindresultaat verbouwing bedrijfspand

mei 29

De Schilt bedrijven investeren in groei en ontwikkeling. Om hieraan ruimte te kunnen bieden hebben wij het afgelopen jaar ons bedrijfspand grondig onder handen genomen. Er is een nieuwe verdieping opgetrokken waar de engineeringsafdeling van Schilt Luchtkanalen is gehuisvest. Ook de calculatie- en commerciële afdeling is verhuisd naar een ruimer kantoor. Verder hebben er grootschalige renovaties plaatsgevonden in de kantoren van de werkvoorbereiding, productieleiding, ICT, boekhouding en personeelszaken. Tot slot is er een prachtige bedrijfskantine gerealiseerd waar alle collega’s in een sfeervolle ruimte kunnen ontspannen.

De eigentijdse sfeer die is neergezet biedt een beleving van voornamelijk heel veel licht en ruimte. De nieuwe kantoren voorzien ruimschoots in mogelijkheden om met collega’s te overleggen, maar bieden ook voldoende ruimte om stil en ongestoord te kunnen werken.

Naast dat ons pand met 450 m2 is uitgebreid is er geïnvesteerd in een high-end klimaatoplossing. In samenwerking met TROX en Panasonic is onze complete luchtbehandeling vernieuwd. Zo prijkt er een spiksplinternieuwe TROX X-CUBE op het dak. Een inverter-gestuurd VRF-systeem met twee separate DX-buitendelen en 25 binnendelen is onder meer verantwoordelijk voor extra luchttoevoer in ons bedrijfspand en voor de koeling en verwarming ervan. Uiteraard is de installatie op ons dak optimaal afgewerkt wat wij graag aan onze relaties laten zien.

Na alle maanden van intensief verbouwen worden momenteel de laatste puntjes op de i gezet. In het voorjaar van 2018 zullen wij onze deuren openen om onze relaties het eindresultaat te tonen.

Als u graag eerder een kijkje komt nemen in ons vernieuwde bedrijfspand nodigen wij u uit om contact op te nemen met uw vaste contactpersoon bij de Schilt bedrijven. We geven u graag een uitgebreide rondleiding!