BIM modelleur (aankomend) / CAD tekenaar

nov 01

Lever je ook graag topkwaliteit?

De Schilt bedrijven zorgen er gezamenlijk voor dat in de meest uiteenlopende situaties in gebouwen een prettig klimaat ontstaat voor haar bewoners, bezoekers of gebruikers. Of dit nu een kantoorpand, fabriekshal, ziekenhuis, laboratorium of woning betreft. Met de unieke samenwerking van de werkmaatschappijen Schilt Luchtkanalen, Schilt Luchttechniek en Schilt Airconditioning kunnen we alle componenten van de klimaatinstallatie naadloos op elkaar aan laten sluiten. Vanuit onze centraal in het land gelegen vestiging in Meerkerk produceren, leveren, monteren en onderhouden we het complete klimaatpakket. Door de specialistische vakkennis binnen de werkmaatschappijen bij elkaar te brengen, komen we uiteindelijk tot een beter werkende oplossing voor de klant en zal de gebruiker van de ruimtes waar onze installaties in bedrijf zijn een hoger comfort ervaren.

Schilt Luchtkanalen verkoopt, ontwerpt, levert en monteert luchtkanalensystemen met bijbehorende componenten ten behoeve van luchtbehandelings- en ventilatie installaties, die aan de hoogste normen voldoen. De professionals van Schilt dragen zorg voor een perfecte werkvoorbereiding, fabricage, montage- en projectbegeleiding.

Voor onze afdeling engineering zoeken wij een

BIM modelleur (aankomend) / CAD tekenaar 

De functie is gericht op het met behulp van geavanceerde systemen vervaardigen van technische tekeningen ten behoeve van klimaatinstallaties, inclusief het verzorgen van bijbehorende communicatieve en administratieve taken.

Dit vragen we van je:
Je vind het leuk om het benodigde tekenwerk op bijbehorend kwaliteitsniveau af te leveren volgens planning. Je gaat graag nauwgezet te werk en beschikt over goede communicatieve en samenwerkingsvaardigheden om te schakelen met het projectteam om aan alle benodigde gegevens te komen. Daarnaast ben je creatief en stressbestendig.

Vakinhoudelijk vragen we het volgende:
Je hebt minimaal een technische opleiding op HBO niveau, aangevuld met de opleiding Klimaatbeheersingsinstallaties ontwerpen (KLIC) en aanvullende BIM/Revit trainingen. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van Microsoft Office.

Jouw hoofdtaken bestaan uit:

  • het visualiseren en detailleren in 3D modellen en het uitwerken van een bestaande of toekomstige werkelijkheid
  • het detailleren van productonderdelen via symbolen en bijzonderheden als maten, materialen e.d.
  • het beoordelen van klimaatsystemen op luchtsnelheden, weerstand-/drukberekeningen, comfort- en geluideisen en het selecteren van de bijpassende appendages
  • het productiegereed maken van tekeningen (produceren van werktekeningen)
  • het controleren van de tekeningen

Na een gedegen inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig binnen het projectteam te functioneren.

Schilt heeft als bedrijf veel te bieden. Naast een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf, geven wij de medewerkers ruimte voor eigen initiatief, zijn de werkzaamheden afwisselend en investeren wij graag in mensen middels opleidingen en cursussen. Zo creëren wij een prettige werkomgeving en een gezond en dynamisch bedrijf.

Je schriftelijke sollicitatie met CV kun je richten aan: Schilt Luchtkanalen B.V., Postbus 3, 4230 BA Meerkerk, of per e-mail: werken@schilt-meerkerk.nl
Voor meer informatie: mevrouw: I.R. van Tol (personeelsmanager), tel. 0183 – 35 25 44.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.