Allround servicemonteur airconditioning

Schilt Airconditioning levert, monteert en onderhoudt klimaatinstallaties die zich onderscheiden door een combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en een hoog comfortniveau. Deze topklasse producten worden zowel particulier als bedrijfsmatig toegepast. Schilt Airconditioning heeft een team van goed opgeleide service- en onderhoudsmonteurs dat de installaties op verantwoorde en deskundige wijze in bedrijf stelt, repareert en onderhoudt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde meetapparatuur en software voor analyse en reparatie. Voor dit team zijn wij op zoek naar een allround servicemonteur. Heb jij het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service, een grote flexibiliteit en ben je representatief? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Als het inbedrijfstellen, repareren en onderhouden van klimaatinstallaties jouw uitdaging is, dan ben je welkom als

Allround servicemonteur airconditioning

Je kunt vakkundig en zelfstandig werken, je hebt ruime ervaring in de branche. Je hebt een praktische klant- en servicegerichte instelling en beschikt over goede contactuele vaardigheden. Je bent gedreven, toont initiatief en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, ben je bereid tot storingsdiensten en om ook zo nodig buiten de normale werktijden werkzaamheden te verrichten.

Je hebt algemene kennis van klimaattechniek: luchtbehandeling, verwarming, regeltechniek en airconditioning, je analyseert dus desgewenst de gehele installatie. Je hebt voldoende kennis van elektrotechniek en het gebruiken van computers en software gaat je goed af. Je bent in het bezit van het F-gassendiploma en het rijbewijs B. Uiteraard zijn vakdiploma’s, EPBD diploma, ervaring en verworven competenties een pré.

Jouw hoofdtaken bestaan uit:

• het inspecteren en onderhouden van installaties en het verrichten van testen
  • het analyseren van installaties en het verhelpen van storingen
  • het vervangen van onderdelen
  • het inbedrijfstellen van installaties
  • het rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden, alsmede over de status van installaties
  • in voorkomende gevallen geef jij vakinhoudelijke aanwijzingen aan assisterende collega’s