Airconditioningmonteur

Schilt Airconditioning levert, monteert en onderhoudt klimaatinstallaties die zich onderscheiden door een combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en een hoog comfortniveau. Deze topklasse producten worden zowel particulier als bedrijfsmatig toegepast. Voor ons team zijn wij op zoek naar een airconditioningmonteur. Ben jij in het bezit van het F-gassen diploma en beschik jij over een gezonde dosis enthousiasme en collegialiteit? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Als het monteren van airconditioninginstallaties jouw uitdaging is, dan ben je welkom als

Airconditioningmonteur

Je kunt vakkundig werken en je hebt bij voorkeur ruime ervaring in de branche. Je hebt een praktische klantgerichte instelling en beschikt over goede contactuele vaardigheden. Je bent een echte teamspeler, je bent gedreven, toont initiatief en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je bereid om ook zo nodig buiten de normale werktijden werkzaamheden te verrichten.

Je hebt een afgeronde opleiding in de Koeltechniek en bij voorkeur beschik je eveneens over een diploma in de Elektrotechniek. Je bent in het bezit van het F-gassendiploma, een geldig VCA basis diploma en het rijbewijs B.

De werkzaamheden worden deels uitgevoerd aan de hand van voorschriften en tekeningen. Afhankelijk van de opdracht wordt binnen of buiten gewerkt, ook op hoogte en op moeilijk bereikbare plaatsen.

Jouw hoofdtaken bestaan uit:

• het voorbereiden van installatiewerkzaamheden
  • het bepalen van de routing voor kabels en leidingen
  • het (de-)monteren van componenten
  • het afvullen van installaties
  • het aansluiten en inregelen van installaties
  • het instrueren van gebruikers
  • het registreren van gegevens