Aankomend luchtkanalenmonteur

nov 01

Lever je ook graag topkwaliteit?

De Schilt bedrijven zorgen er gezamenlijk voor dat in de meest uiteenlopende situaties in gebouwen een prettig klimaat ontstaat voor haar bewoners, bezoekers of gebruikers. Of dit nu een kantoorpand, fabriekshal, ziekenhuis, laboratorium of woning betreft. Met de unieke samenwerking van de werkmaatschappijen Schilt Luchtkanalen, Schilt Luchttechniek en Schilt Airconditioning kunnen we alle componenten van de klimaatinstallatie naadloos op elkaar aan laten sluiten. Vanuit onze centraal in het land gelegen vestiging in Meerkerk produceren, leveren, monteren en onderhouden we het complete klimaatpakket. Door de specialistische vakkennis binnen de werkmaatschappijen bij elkaar te brengen, komen we uiteindelijk tot een beter werkende oplossing voor de klant en zal de gebruiker van de ruimtes waar onze installaties in bedrijf zijn een hoger comfort ervaren.

Schilt Luchtkanalen verkoopt, ontwerpt, levert en monteert luchtkanalensystemen met bijbehorende componenten ten behoeve van luchtbehandelings- en ventilatie installaties, die aan de hoogste normen voldoen. De professionals van Schilt dragen zorg voor een perfecte werkvoorbereiding, fabricage, montage- en projectbegeleiding.

Beschik jij over twee rechterhanden en voel jij je thuis op de bouw? Voor onze montageafdeling zoeken wij een

Aankomend luchtkanalenmonteur

De functie is gericht op het monteren van luchtkanalensystemen op verschillende  locaties binnen Nederland.

Dit vragen we van je:
Je kunt eenvoudige montagewerkzaamheden volgens instructie van de luchtkanalen-monteur uitvoeren. Je bent gedreven, je toont initiatief en je hebt verantwoordelijk-heidsgevoel. Je beschikt over goede samenwerkingsvaardigheden en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Vakinhoudelijk vragen we het volgende:
Je hebt bij voorkeur een technische opleiding en bijbehorend technisch inzicht. Je dient in het bezit te zijn van het VCA basisdiploma (of de bereidheid te hebben om deze te gaan behalen). Daarnaast is het wenselijk als je over het B-rijbewijs beschikt of bereid bent deze te zijner tijd te behalen.

Jouw hoofdtaken bestaan uit het zo goed mogelijk assisteren van de monteur op een dusdanige wijze dat de risico’s voor veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu zo minimaal mogelijk zijn.

Schilt heeft als bedrijf veel te bieden. Naast een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf, geven wij de medewerkers ruimte voor eigen initiatief, zijn de werkzaamheden afwisselend en investeren wij graag in mensen middels opleidingen en cursussen. Zo creëren wij een prettige werkomgeving en een gezond en dynamisch bedrijf.

Je schriftelijke sollicitatie met CV kun je richten aan: Schilt Luchtkanalen B.V., Postbus 3, 4230 BA Meerkerk, of per e-mail: werken@schilt-meerkerk.nl
Voor meer informatie: mevrouw I.R. van Tol (personeelsmanager), tel. 0183 – 35 25 44.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.